Taşlık İlkokulu

Vizyon: Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, hem bilimsel hem de sosyal yönden gelişmiş, kendine güvenen, katılımcı, yüksek ahlaki değerler kazanmış bireyler yetiştiren bir kurum olmak.

Misyon: Öğrencilerinin, çevresiyle olumlu ve iyi bir iletişim kuracak, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilecek, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı, milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün “Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” tezine inanan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilerek, iyi bir öğrenci iyi bir insan yetiştiren bir kurumuz.

Başarılar: 2005-2006 öğretim yılında Durdu DUYAR ,Çiğdem KEÇE Halil Gürel Anadolu Lisesini kazanmıştır. 3 Öğrencimiz Bursluluk sınavını kazanmışlardır. ( 5. sınıf Oğuzhan CİVCAN, 8. sınıf Kader TOPÇU, Durdu DUYAR ) 2006-2007 öğretim yılında Kader TOPÇU Beşikdüzü Anadolu Öğretmen Lisesi ve Fikriye(Canan) GÜL Görele Halil Gürel Anadolu Lisesini kazanmıştır.Aynı öğretim yılında 1 ( Bir ) öğrencimiz Orhan KEÇE Giresun Anadolu Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri alanı bölümünü kazandı. 1 Öğrencimiz de Bursluluk sınavını kazanmışdır. ( 8. sınıf Fikriye (Canan) GÜL ) 2007-2008 öğretim yılında Sülbiye YAMAN Görele Anadolu Öğretmen Lisesi ve Anıl KAVRAZ Görele Halil Gürel Anadolu ,Barış GÜLMÜŞ Dereli Anadolu Lisesini kazanmıştır.Aynı öğretim yılında 3 ( Bir ) öğrencimiz de (Emre TOPÇU Giresun Anadolu İmam Hatip Lisesini , Kadir TOPÇU Bulancak Denizcilik Lisesini , Merve ÖZTÜRK Giresun Ticaret ve Turizm Lisesini kazandı. ) 2007-2008 Eğitim-Öğretim yılında 1 Öğrencimiz de Bursluluk sınavını kazanmışlardır. ( 8. sınıf Sülbiye YAMAN ) 2008-2009 Eğitim Öğretim Yılında Oğuzhan CİVCAN Giresun Anadolu Öğretmen Lisesi,Emre ÖZTÜRK Görele Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü, Tülay DURMUŞ Giresun Ticaret ve Turizm Lisesini , Musa EYİBİL Tirebolu Endüstri Meslek Lisesi Bilişim alanı bölümünü, Bilal ACER Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesini ve Melek KEÇE Giresun Anadolu İmam Hatip Lisesini kazandı 1 Öğrenci Anadolu Lisesi 2009-2010 Eğitim Öğretim yılında; 3 Öğrenci Anadolu Lisesi 1 Öğrenci Endüstri Meslek Lisesi 2010-2011 Eğitim Öğretim yılında; 1 Öğrenci Anadolu Lisesi 1 Öğrenci Anadolu İmam Hatip Lisesi 5 Öğrenci Endüstri Meslek Lisesi 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında; 2 Öğrenci Anadolu Lisesi 1 Öğrenci Anadolu İmam Hatip Lisesi 2 Öğrenci Endüstri Meslek Lisesini kazanmıştır. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında;2 Öğrenci Anadolu Öğretmen Lisesini 1 Öğrenci Sağlık Mesleklisesini 5 Öğrenci Anadolu Lisesini 9 Öğrenci Anadolu İmam hatip Lisesini Kazanmıştır.

Saatler: 09:00-12:20 13:30-15:00
Isınma: Kaloriferli
Servis Bilgisi: Öğrenciler Taşımalı Eğitim görmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: